Active Art
Ontwerp & realisatie: Meneer Web
Phoenix
Active Art | Koningin Julianastraat 6 | 6661 DS Elst | Telefoon: 0481 - 842810 | Email: info@activeart.nl
En Route

Even voorstellen

beeld Bernadette van Berlo

Ik ben Bernadette van Berlo en ben geboren in 1958.
Het leven is voor mij gaandeweg door al mijn ervaringen, van werken in de gezondheidszorg en de levenservaringen opgedaan in het maken van grote wereldreizen en werken in India, samen met mijn man, het hebben van een Afrikaanse pleegzoon en een langdurige herstel-periode van het Chronisch Vermoeidheid Syndroom, rijk geworden. Het is iedere dag weer een stapje verder naar de mens die ik in wezen ben. Mijn overtuiging is dat ieder moment een leermoment is. De moeilijkste momenten zijn tot nu toe de beste leermomenten gebleken.

Een rijk leven betekent voor mij dat ik meer en meer de vrijheid van leven in mijzelf voel omdat ik de overtollige bagage van mijn leven los kan laten en steeds beter aanvoel en waarneem waartoe ik op deze aardbol rondloop. Steeds beter, in alle opzichten, de verantwoordelijk-heid voor mijn leven kan nemen. Kunstzinnig werken en mijn eigen vermogens daarin te ontwikkelen helpen mij daarbij.

Ik verwonder mij over het leven op zich en hoe mensen hun leven vormgeven. Als begeleidster van kunstzinnige processen en als

kunstenaar wil ik mensen graag inspireren door mijn beelden, schilderijen en woorden. Ook wil ik mensen de mogelijkheid geven en stimuleren om het creatieve deel in henzelf wakker te maken en te gaan ontwikkelen.

In 1998 en 1999 heb ik twee jaar deelgenomen aan de organische onderzoeksroute van werkplaats Amiel in Zutphen. Deze onderzoeks-route werd ontwikkeld en gegeven door Feico Hajonidus  (Organisch beeldhouwer)
 
In 2003 ben ik afgestudeerd aan Academie de Wervel in Zeist als kunstzinnig therapeut

 

 

 

beeld intro 1

beeld intro 2

beeld intro 3